ledPružamo vam idealno resenje za osvetljenje i u isto vreme uštedu energije i novca. Naša LED svetla su takođe i ekološko resenje. Vi možete u vasem domu ili kancelariji da zamenite klasicno sa nasim Led osvetljenjem koje ima nisku potrosnju energije i samim tim da sostvarite veliku ustedu. Sa prakticnom stednjom mozete poceti vec danas.

Zašto izabrati LED sijalice? Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja , a troši 90% manje energije u ondosu na klasične sijalice. Takođe led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje na promene napona koje se svakodnevno desavaju, takođe možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratiti njihov životni vek. Primetite da LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tacke gledista. Ova tehnologija je poželjna zato što se izuzetno lako reciklira.

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanje uopšte. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro citav jedan vek. U isto vreme, očigledno korist jeste ogromna količina sačuvane energije.

 

UPUTSTVO : LED SIJALICA

 


Deo proizvoda iz naše ponude: